Despre Noi

Cine suntem noi?

Am putea spune multe despre noi. Funcționăm în baza unui set de valori bine definite. Pentru noi este mai important ca alegerea clientului să fie bună pentru el decât doar să fie încheiată tranzacția, acest lucru ne motivează extrem. Mai sunăm clienții și peste jumătate de an după ce s-au mutat să vedem ce mai fac. Unii clienți ne-au devenit prieteni. Credem într-o lume mai bună și contribuim și noi la ea așa cum putem, și anume printr-o comunicare mereu constructivă și prin faptul că facem posibilă întâlnirea clienților noștri cu casa visurilor lor, care să le devină ACASĂ cât mai curând posibil.

Dar aici este vorba despre tine și despre casa care te așteaptă. Așa că ne vom axa mai mult pe acest aspect.

Cum decurge colaborarea cu noi:

  1. Ne contactezi
  2. Ne dai toate detaliile despre ce locuință ai nevoie (localizare, dimensiuni, bugete, dotări, etc)
  3. Îți punem întrebările care vor ținti și mai bine ceea ce îți dorești
  4. Îți pregătim o ofertă
  5. Mergem la vizionări (doar la locuințele care îndeplinesc criteriile cerute de tine)
  6. Mergi acasă ”să dormi” cu deciziile și alegerile făcute
  7. În momentul când hotărăști definitiv care locuință este cea mai bună alegere pentru tine mai mergem odată la locație și discutăm amănunțit toate detaliile
  8. Alegem o dată pentru semnarea la notar
  9. Încheiem tranzacția

Pe tot acest parcurs noi suntem alături de tine fizic, sau în unele cazuri la telefon.

Decizia finală o vei lua având toate informațiile necesare.

Te vom consulta cu privire la plăți, contracte, pași de urmat, tipuri de credite, la ce să fii atent în procesul semnării actelor  etc. Să știi că echipa noastră este la curent cu toate schimbările legislative și financiare, fiscale care au loc ca să-ți putem explica și prezenta toate posibilitățile astfel vei putea lua decizii în cunoștință de cauză.

Să ții cont și de faptul că pentru locuințele noi comisionul nostru este 0 (zero) lei. Deoarece avem contracte de reprezentare cu constructorii și dezvoltatorii.

Și nu în ultimul rând, partenerii, clienții și echipa nostră sunt importanți în aceeași măsură pentru noi, deaceea tindem să creăm un echilibru în abordarea cu integritate a tuturor părților. Credem cu tărie în abordarea de tip win-win, astfel căutăm în permanență beneficii și soluții care să fie valoroase pentru toți.

Însă ne putem cunoaște mai bine doar în procesul de muncă, până la urmă acțiunile definesc cine suntem. Credem că vom avea parte de o colaborare frumoasă, așteptăm sunetul sau mesajul tău cu mare drag!

Cu drag echipa MiTiGi

Din proiectele echipei fac parte:

Casa Mea București – acest proiect are în portofoliu case atent alese ținând cont de calitatea construcției, locației și bunacredință a dezvoltatorului.

Puteți face cunoștință cu el pe:

Site – https://casameabucuresti.ro/  

Facebook – @CasaMeaBucuresti

Instagram – casameabucuresti

Imobiliare sector 3 București Mindful House – din oferta acestui proiect fac parte apartamente și case situate în sectorul 3, care este un sector în plină dezvoltare și foarte verde, cu parcuri bine îngrijite amenajate cu locuri de joacă moderne și stadioane pentru diferite tipuri de sport, școli, creșe și grădinițe renovate după modelul german, mall-uri… Este un sector perfect pentru familiile tinere având acces la tot ce este necesar.

Puteți face cunoștință cu el pe:

Facebook – @Imobiliare.sector3.Bucuresti.MindfulHouse

Mitigi Mindful House Imobiliare – este proiectul nostru inițial și în prezent cumulează toate ofertele noastre indiferent de zonă, preț sau tip de locuință.

Puteți face cunoștință cu el pe:

Site – https://mindfulhouse.ro/  

Facebook – @MindfulHouse.RealEstate

Instagram – mindful_house

Copyright © MiTiGi